MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

31.01.2020 – A plecat cu maşina bunicului, fără permisiunea acestuia

31.01.2020 – A plecat cu maşina bunicului, fără permisiunea acestuia

Categorie : Buletine informative

După o ceartă cu bunicul său, nepotul, cetăţean turc cu rezidenţă în spaţiul Uniunii Europene şi reşedinţă în municipiul Galaţi, i-a luat acestuia autoturismul cu intenţia de a merge spre casă.

Joi, 30 ianuarie, în jurul orei 14:00, echipajul de jandarmerie aflat în patrulare pe raza municipiului Galaţi a fost sesizat prin staţia de emisie-recepţie despre dispariţia unui autoturism, din parcarea depozitului engros din bulevardul Henri Coandă.

În timp ce se aflau pe strada Brăilei, jandarmii au observat autoturismul în cauză deplasându-se spre cartierul Micro 20 şi au pornit în urmărirea acestuia. Conducătorul auto a fost interceptat pe strada Furnaliştilor. În urma verificărilor făcute, jandarmii au aflat faptul că în jurul orei 13:00, şoferul, în vârstă de 21 ani, cetăţean turc, cu reşedinţa în municipiul Galaţi, s-a deplasat în depozitul engros, la magazinul bunicului său. Aici, pe fondul unei discuţii aprinse, într-un moment de neatenţie, tânărul a luat cheile maşinii bunicului, fără permisiunea acestuia. În momentul în care a vrut să plece de la magazin, proprietarul maşinii nu a mai găsit autoturismul în parcare şi a apelat la numărul unic 112.

Jandarmii l-au condus pe tânăr la sediul secţiei de poliţie unde au întocmit actele de depistare. Bunicul, proprietar al maşinii, şi-a recuperat autoturismul şi nu a făcut plângere împotriva nepotului.  


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI