MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

30.11.2018 – „Maratonul Unirii” – Ne apropiem de Alba Iulia

30.11.2018 – „Maratonul Unirii” – Ne apropiem de Alba Iulia

Categorie : Buletine informative

Astăzi, 30 Noiembrie a.c., la o temperatură de -6°C, Cristian Onofrei şi Alexandru Vlasie au pornit în penultima etapă a măreţului traseu Centenar, parcurs în cinstea Marii Uniri şi a Regimentului 11 Dorobanţi „Siret” Galaţi, din Cazarma Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”  din Sibiu. În prezenţa comandantului academiei, a adjunctului comandantului Jandarmeriei Sibiu, a studenţilor şi reprezentanţilor mass-media locală, Cristian şi Alexandru au fost felicitaţi pentru efortul lor şi reconstituirea istorică pe care o fac, iar în semn de respect, comandantul academiei le-a înmânat o diplomă de excelenţă şi o plachetă a instituţiei de învăţământ, urându-le drum bun şi să ajungă sănătoşi la Alba Iulia.

Până la acest moment, cei doi militari au trecut prin Garnizoana Braşov unde au poposit la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Nicolae Titulescu” Braşov şi la Brigada 2 Vânători de Munte „Sarmisegetuza”, prin Garnizoana Făgăraş, la sediul Detaşamentului 8 Jandarmi Făgăraş şi la Centrul de Instruire pentru Infanterie şi Vânători de Munte Făgăraş, prin Garnizoana Sibiu, la sediul Inspectoratului de Jandarmi judeţean „General de brigadă Mihail Rasty” Sibiu şi Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”.

Efortul depus de camarazii noştri este deosebit, durerile se resimt la nivelul articulaţiilor, din ce în ce mai mult dar voinţa pentru a termina traseul este mai mare.

Mâine, 1 Decembrie, începând cu ora 07:00, Cristi şi Alexandru vor parcurge ultima etapă a traseului, urmând a intra în Cetatea Alba Iulia, în jurul orei 09:00.  


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI