MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

30.10.2018 – Copil pierdut de bonă, găsit de jandarmi

30.10.2018 – Copil pierdut de bonă, găsit de jandarmi

Categorie : Buletine informative

În jurul orei 11:30, echipajul de jandarmi care patrula pe raza Secției 3 Poliție Galați a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că un copil, în vârstă de 2 ani și jumătate, profitând de neatenția bonei care intrase într-un magazin să cumpere ceva pentru cel mic, s-a pierdut de aceasta.

După preluarea semnalmentelor, jandarmii au solicitat sprijin și celui de al doilea echipaj aflat pe raza municipiului și, împreună, împărțiți în mai multe echipe, au început căutările celui mic, prin fiecare colț al cartierului Micro 19. După aproximativ 30 de minute, în timp ce se aflau la capătul traseelor Transurb, din Micro 19, jandarmii au fost văzuți de către șoferul unui autobuz care le-a spus oamenilor legii că a observat în mijlocul de transport un băiețel speriat, motiv pentru care a decis să întoarcă mașina către stația de capăt știind că aceștia caută un copil. Băiețelul corespundea descrierilor făcute și a fost luat de către jandarmi care au chemat părinții la fața locului.

După o plimbare, singur, cu autobuzul, cel mic s-a întors în brațele părinților care, în lacrimi de fericire, le-au mulțumit colegilor noștri pentru prezența de spirit si solicitudine.

Și noi, la rândul nostru, i-am mulțumit șoferului de autobuz pentru că a ales să se întoarcă la stația de capăt, dând dovadă de prezență de spirit și atenție la tot ce se întâmplă în trafic și în mijlocul de transport.      


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI