MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

29.07.2019 – Două focuri de avertisment pentru oprirea agresorului

29.07.2019 – Două focuri de avertisment pentru oprirea agresorului

Categorie : Buletine informative

Jandarmii tecuceni au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare pentru oprirea acţiunii agresive a unui tânăr, săvârşită asupra echipajului de ordine publică.

Duminică, 28 iulie, a.c, în jurul orei 22:30, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de ordine publică pe raza municipiului Tecuci a fost direcţionat de către Dispeceratul Poliţiei Tecuci la o adresă din localitate, unde era semnalat un scandal. La faţa locului, jandarmii au găsit persoanele recalcitrante, unchi şi nepot, care se acuzau reciproc de acţiuni agresive, unul împotriva celuilalt.

Înfuriat de prezenţa oamenilor legii, tânărul a ieşit din curtea imobilului cu un topor şi s-a repezit asupra echipajului, moment în care unul dintre jandarmi a folosit armamentul din dotare, executând un foc de avertisment în plan vertical. Lovitura de topor a fost blocată, cu braţul, de către jandarm, iar în acelaşi timp acesta a executat un al doilea foc de avertisment. Agresorul a fost imobilizat de către jandarmi şi încătuşat. La faţa locului a fost solicitată prezenţa unei echipe operative din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci.

În urma intervenţiei, nu au fost persoane rănite. Tânărul a fost condus la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor. 


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI