MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

28.07.2017 – Activitate infracţională întreruptă de jandarmi gălăţeni

28.07.2017 – Activitate infracţională întreruptă de jandarmi gălăţeni

Categorie : Buletine informative

Un bărbat în vârstă de 30 ani, din oraşul Târgu Bujor a fost surprins în timp ce încerca să spargă două societăţi comerciale din localitate.

Joi, 27 iulie, a.c, în jurul orei 20:50, un echipaj de jandarmerie care asigura măsurile de ordine publică pe raza localităţii Târgu Bujor a fost sesizat de către cetăţeni cu privire la faptul că pe str. Eremia Grigorescu a fost observat un bărbat care încerca să pătrundă în interiorul unor societăţi comerciale.

Jandarmii s-au deplasat cu operativitate în zona indicată unde au observat un bărbat, ce corespunde descrierilor făcute, şi care la vederea echipajului a încercat să fugă. Bărbatul a fost imediat imobilizat iar în urma verificărilor făcute de către jandarmi aceştia au stabilit că persoana în cauză, folosind un levier, a forţat uşa de acces într-o societate comercială şi a spart lacătul altei societăţi, aflate în vecinătate.

Bărbatul a fost condus la sediul poliţie unde jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru infracţiunea de tentativă de furt, cercetările fiind continuate de către poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Bujor.


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI