MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

28.07.2016 – Cearta de la o datorie mai veche

28.07.2016 – Cearta de la o datorie mai veche

Categorie : Buletine informative

Cearta de la o datorie mai veche

             Un bărbat din municipiul Tecuci s-a ales cu dosar penal pentru lovire şi ameninţare.

  Un echipaj de jandarmerie care asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului Tecuci a fost direcţionat de către Dispeceratul poliţiei, pe Aleea Ştrandului, unde era semnalat un scandal între mai multe persoane.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au aplanat conflictul iar în urma verificărilor efectuate au stabilit faptul că, pe fondul unor neînţelegeri intervenite la locul de muncă, doi colegi de serviciu au ajuns să se lovească reciproc.

Astfel, reclamantul, în vârstă de 45 ani, a precizat faptul că, între el şi agresor, în vârstă de 31 ani a intervenit o neînţelegere în urma căreia acesta a fost ameninţat cu acte de violenţă. Pentru a preveni o eventuală încăierare, doi colegi s-au oferit să-l conducă pe reclamant până acasă. Cu toate măsurile de „siguranţă luate”, reclamantul împreună cu cei doi colegi s-au întâlnit pe drumul către domiciliu cu agresorul moment în care a început conflictul.

Cei doi colegi a intervenit să aplaneze scandalul însă şi ei au fost agresaţi. Cu toata acesta, persoana care a ieşit mai „şifonată” a fost agresorul care s-a ales cu câteva echimoze la nivelul feţei.

Agresorului i-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea unor fapte susceptibile de a fi infracţiuni de  „lovirea sau alte violențe” şi „amenințarea”, cercetările fiind continuate de Poliţia Municipiului Tecuci.

 Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI