MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

25.12.2019 – Din suflet bleu-jandarm, de Crăciun. Povestea Danei și a lui Costică

25.12.2019 – Din suflet bleu-jandarm, de Crăciun. Povestea Danei și a lui Costică

Categorie : Buletine informative

Dana și Costică, protagoniștii poveștii noastre, au reușit ca în ciuda tuturor greutăților să își țină aproape cei patru copii, iar tot efortul lor să se canalizeze în educația pe care le-o oferă. Gabriel, mezinul familie, în vârstă de 5 luni, Paula, „prințesa casei”, în vârstă de 5 ani, Mario și Ioana, în vârstă de 6 ani sunt cei care le dau putere să depășească toate neajunsurile și să îi facă să se considere norocoși.

          Costică lucrează cu ziua, iar când se apucă de treabă uită de pauză. Acest lucru se poate observa și în gospodăria lor, curată și întreținută. Un om cu suflet le-a permis să locuiască în casa pe care nu o mai folosea, iar el și cu Dana au arătat cu fiecare ocazie că au grijă de bunul altuia și respectă darul oferit.

          Povestea lor ne-a impresionat și pe noi. Pentru modul în care cei doi părinți își educă copii spunându-le că unica șansă de a răzbate în viață este doar învățătura, pentru modul în care le arată că bunătatea și dragostea pot face minuni, noi, jandarmii gălățeni am decis ca o parte dintre darurile oferite de „Moșul bleu-jandarm” să fie pentru această familie minunată.

          Luni, 23 decembrie, jandarmii din Tecuci au fost la ei și le-au umplut chipurile de bucurie și dragoste. I-am mulțumit lui Costică și Danei pentru că se dedică creșterii frumoase a acestor minunați copii și suntem siguri că cei mici vor ajunge, cândva, niște adulți care vor oferi la rândul lor bucurie și dragoste.

          Acestea au fost poveștile noastre, povești de viață, exemple de tărie și caracter, exemple de dăruire și dragoste necondiționată. Majoritatea necazurilor comunității pe care o slujim ne sunt cunoscute și de aceea încercăm ca din puținul nostru să oferim și altora. Nu am cerut niciodată recunoștința nimănui pentru ceea ce face, o facem conștienți de faptul că binele făcut cândva se va întoarce. Credem în Dumnezeu, în Sărbătoarea de Crăciun și în magia faptelor bune.

          Vă dorim sărbători binecuvântate și fericire alături de cei dragi!

          Crăciun fericit!


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI