MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

24.12.2019 – Din suflet bleu-jandarm, de Crăciun. Povestea Ioanei și a Cătălinei

24.12.2019 – Din suflet bleu-jandarm, de Crăciun. Povestea Ioanei și a Cătălinei

Categorie : Buletine informative

Luna decembrie este una tristă pentru cele două copile, de 8 ani, respectiv 13 ani. Tatăl le-a părăsit de mici și nu știu unde se află, iar singura lor alinare era prezența mamei. Pe 4 decembrie, mama Ioanei și a Cătălinei s-a ridicat la cer, lăsând în urmă două suflete împietrite de durere, la o vârstă la care prezența mamei este atât de pregnantă în dezvoltarea copilelor.

Cu un ușor autism, Ioana și Cătălina au găsit alinarea și dragostea în bunicii materni, dar venitul lor mic abia le ajunge. Cu toate acestea, bunicii fac tot ce le stă în putere ca fetele să simtă acea dragoste care le lipsește.

          Noi am aflat de problemele lor și împreună cu jandarmii din Tecuci ne-am dus să le ducem daruri de Crăciun. Sâmbătă le-am dus alimente și dulciuri, iar ieri ne-am dus cu haine noi și frumoase, ca să le poarte cu drag tinerele domnișoare. Vorbind cu fetele și bunicii am aflat că Ioanei îi trebuie ochelari, pentru că vede foarte greu. Ne-am uitat unii la alții și le-am promis bunicilor că ne vom ocupa cât mai repede de această problemă. Trebuie să îi ajutăm pe bătrâni, dar mai ales pe Ioana, așa că după sărbătorile de Crăciun o vom duce la un consult medical și îi vom cumpăra ochelarii prescriși de medic.

          Ne-am despărțit cu sufletul încărcat de emoție și cu gândul că Dumnezeu ne-a ferit de necazuri, iar pentru asta îi mulțumim mereu.


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI