MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

24.12.2019 – De sărbători, jandarmii gălăţeni sunt în stradă

24.12.2019 – De sărbători, jandarmii gălăţeni sunt în stradă

Categorie : Buletine informative

De sărbătorile de iarnă, Inspectoratul de Jandarmi Județean Galați a intensificat acțiunilor de combatere a faptelor antisociale pentru asigurarea unui climat de ordine, siguranță și liniște publică la nivelul județului Galați, precum și pentru soluționarea operativă a sesizărilor cetățenilor.

În perioada 24 decembrie – 3 ianuarie, jandarmii se vor afla în stradă, cu precădere în zonele şi pe arterele intens circulate, în zonele aglomerate, precum şi în locurile de comercializare a produselor specifice sărbătorilor de iarnă (târguri, oboare, pieţe etc),  pentru prevenirea faptelor de natură antisocială care ar putea afecta siguranța cetățenilor.

Jandarmeria Galați va asigura măsurile de ordine publică la toate evenimentele ce vor avea loc în spaţiul public, iar prin măsurile pe care le-am pregătit vom avea grijă ca fiecare cetăţean să petreacă sărbătorile de iarnă în condiţii de siguranţă.

De asemenea, în această perioadă vom acorda o atenţie deosebită respectării prevederilor legale referitoare la comercializarea dispozitivelor pirotehnice (petarde, artificii) și recomandăm ca acestea să fie achiziționate de la vânzători autorizați, iar folosirea lor să respect cadrul legal.

Recomandăm cetăţenilor să manifeste înţelegere faţă de eventualele măsuri luate de forţele de ordine, să adopte un comportament civilizat, să respecte indicaţiile jandarmilor atunci când participă la manifestări derulate în spaţiul public, dacă sunt însoţiţi de copii să îi supravegheze cu atenţie și să acorde o atenţie sporită modului de păstrare a bunurilor şi obiectelor personale. 


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI