MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

23.12.2019 – Și-a distrus propria mașină

23.12.2019 – Și-a distrus propria mașină

Categorie : Buletine informative

În jurul orei 22:30, un echipaj de jandarmerie a fost direcționat prin apel 112 în bulevardul Dunărea deoarece o persoană lovea cu toporul și un ciocanul un autoturism.

Ajunși la fața locului, jandarmii au observat un bărbat ce avea în mână un topor și care la vederea oamenilor legii a încercat să fugă. Jandarmii l-au somat să se oprească și imobilizat. Pentru lămurirea tuturor aspectelor ce au condus la un astfel de gest, bărbatul a fost condus la sediul secției de poliție.

În urma verificărilor făcute, jandarmii au stabilit faptul că pe fondul consumului de alcool și a unei discuții în contradictoriu cu concubina, bărbatul a intenționat să pornească autoturismul și pentru că nu a reușit, într-un acces de furie, s-a dus în casă de unde a luat un topor și un ciocan după care s-a întors la autovehicul pe care l-a lovit provocând distrugerea capotei, a aripilor față și a parbrizului.

Deoarece pe timpul efectuării verificărilor bărbatul trecea de la o stare la alta și amenința că va da foc mașinii și se va sinucide, jandarmii au hotărât transportarea acestuia la Spitalul de Psihiatrie Galați unde s-a dispus internarea.

Pentru gestul său, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, dar și cu o amendă de 200 lei pentru amenințarea jandarmilor. În cauză cercetările sunt continuate de către polițiști. 


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI