MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

23.10.2017 – A spart sau nu autoturisme?

23.10.2017 – A spart sau nu autoturisme?

Categorie : Buletine informative

Un bărbat, în vârstă de 36 ani, a fost surprins de o patrulă din cadrul Detaşamentului 4 Jandarmi Tecuci în timp ce se deplasa noaptea cu mai multe bunuri cărora nu le-a putut justifica provenienţa.

În data de 21.10.2017, în jurul orei 04:15, un echipaj de jandarmerie care asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului Tecuci, în timp ce se deplasa la un apel 112, ajuns în str. Gheorghe Petraşcu a observat un bărbat care căra un bagaj voluminos şi care la vedere jandarmilor a încercat să fugă printre blocurile din zonă.

Dat fiind ora târzie şi comportamentul suspect al bărbatului, jandarmii au pornit în urmărirea acestuia reuşind în scurt timp să-l intercepteze şi să-l legitimeze, stabilind astfel că se numeşte C.C. de 36 ani, domiciliat în municipiul Tulcea şi fără forme legale în municipiul Tecuci. Întrebat fiind despre motivul pentru care a fugit, bărbatul a declarat verbal că se grăbeşte să ajungă acasă şi nu a văzut că jandarmii au intenţia să se apropie de el.

În urma verificării bagajului, jandarmii au găsit un radio CD auto, un amplificator auto, o cameră video de bord, trei seturi cabluri de date, un spray de bord, o şurubelniţă în stea, un încărcător auto de telefon, o cutie gume de mestecat, un parfum, un ruj de buze şi o geacă din piele. Despre bunurile depistate asupra lui, bărbatul a declarat jandarmilor că le-a găsit la un container de gunoi din zona centrală şi le-a luat cu intenţia de a le comercializa.

Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei unde jandarmii au întocmit proces verbal de depistare. Până la terminarea serviciului de patrulare, la sediul poliţiei au fost primite o serie de sesizări telefonice despre faptul că în zona unde a fost identificat bărbatul au fost sparte mai multe autoturisme.

În cauză, cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci.


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI