MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

23.08.2016 – Scandal şi ameninţări pentru amantă

23.08.2016 – Scandal şi ameninţări pentru amantă

Categorie : Buletine informative

Scandal şi ameninţări pentru amantă

       Un bărbat fără ocupaţie din comuna Cosmeşti, judeţul Galaţi s-a ales cu dosar penal pentru violare de domiciliu şi ameninţare.

 Duminică, 21 august, a.c., în jurul orei 23:00, un echipaj de jandarmerie care asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului Tecuci a fost direcţionat de către Dispeceratul poliţiei, în str. Feroviarilor, unde era semnalat un scandal.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 39 ani, domiciliat în comuna Cosmeşti, căsătorit şi cu un copil, intrigat de faptul că fiul proprietarului imobilului închiriat de amantă are o relaţie cu aceasta, a pătruns fără acceptul acestuia în curtea locuinţei cu intenţia de a-şi face dreptate şi a-i cere socoteală femeii, cu şase ani mai tânără. Chiar dacă tinerii amorezi au încercat să rezolve amiabil situaţia creată, bărbatul rănit în amorul propriu a trecut la ameninţări cu acte de violenţă însă, când a aflat că vin jandarmii nu a făcut decât să părăsească curtea imobilului.

Pentru situaţia creată, bărbatul a fost identificat de către jandarmi, aceştia întocmindu-i actele de sesizare pentru săvârşirea unor fapte susceptibile de a fi infracţiuni de „violare de domiciliu” şi „ameninţare”, cercetările fiind continuate de către Poliţia Municipiului Tecuci.

Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI