MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

22.04.2019 – Loviţi pentru că le-au atras atenţia asupra gestului făcut

22.04.2019 – Loviţi pentru că le-au atras atenţia asupra gestului făcut

Categorie : Buletine informative

Doi bărbaţi din Tecuci, tată şi fiu, de 50 ani, respectiv 25 ani, au fost agresaţi de cinci bărbaţi care îşi făceau necesităţile fiziologice pe maşina lor. Cei cinci agresori s-au ales cu dosar penal. Agresiunea a avut loc în acest week-end, în jurul orei 17:30.

În timp ce se aflau la ferma familiei, situată pe DE581, doi tecuceni au fost victimele unei agresiuni, comisă cu violenţă de către un grup format din cinci bărbaţi. Un echipaj de jandarmerie a fost direcţionat de către Dispeceratul Poliţiei Tecuci în urma unui apel 112, făcut de către una dintre victime.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au observat că cei doi au lovituri la nivelul feţei motiv pentru care au solicitat prezenţa unui echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Tecuci. Victimele au fost conduse la Spitalul Municipal „Anton Cincu” Tecuci, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. 

În urma verificărilor efectuate la faţa locului şi a declaraţiilor persoanelor vătămate, jandarmii au aflat că ocupanţii unui autoturism înmatriculat în judeţul Dâmboviţa, în timp ce se deplasau pe DE581, cu direcţia Tişiţa, au oprit în dreptul maşinii celor doi tecuceni, aflată la limita de proprietate a fermei şi au început să îşi facă necesităţile fiziologice pe autoturismul acestora. Fiul, văzând situaţia, s-a deplasat către grupul de bărbaţi şi le-a atras atenţia moment în care aceştia au început să îl lovească cu pumnii şi picioarele, în zona feţei. Tatăl, văzând cele întâmplate, a fugit să-şi ajute fiul, însă a fost şi el lovit. Cu toate acestea a reţinut semnalmentele şi numărul de înmatriculare al maşinii.

Prin intermediul Dispeceratului Poliţiei Tecuci, jandarmii au transmis datele maşinii către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vrancea, iar în scurt timp cei cinci ocupanţi ai maşinii, înmatriculate în judeţul Dâmboviţa, au fost opriţi în trafic, în zona intersecţiei Tişiţa, de către un echipaj de poliţie din cadrul Serviciul Poliţiei Rutiere Vrancea. Poliţiştii vrânceni au transmis jandarmilor datele de identificare ale ocupanţilor maşinii, aceştia având vârstele cuprinse între 22 ani şi 50 ani. La rândul lor, victimele au confirmat ca fiind agresorii.

În cauză au fost întocmite acele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de „lovire şi alte violenţe”, cercetările fiind continuate de către Poliţia Municipiului Tecuci.   


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI