MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

21.07.2016 – Cearta de la o datorie mai veche

21.07.2016 – Cearta de la o datorie mai veche

Categorie : Buletine informative

Cearta de la o datorie mai veche

        Un bărbat şi o femeie din municipiul Tecuci, s-au ales cu dosare penale pentru lovire, respectiv furt.

Duminică, 16 iulie, a.c., în jurul orei 10:00, un echipaj mixt format din jandarmi şi poliţişti care asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului Tecuci a fost direcţionat prin apel 112 la un bar din localitate unde era semnalată o agresiune fizică.

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au aplanat conflictul iar în urma verificărilor efectuate au stabilit faptul că, sora reclamantei, în vârstă de 59 ani, a observat la o masă din incinta localului un bărbat care avea să-i achite o datorie mai veche. În urma discuţiilor purtate, bărbatul i-a precizat că nu are de unde să-i înapoieze datoria, motiv pentru care femeia, i-a luat telefonul mobil aflat pe masă, în contul sumei datorate. Bărbatul, în vârstă de 56 ani nu s-a lăsat mai prejos şi a lovit femeia motivând că nu are dreptul să-i oprească telefonul.

Aceasta neînţelegere nu se putea sfârşi decât cu conducerea tuturor persoanelor la sediul Poliţiei Municipiului Tecuci unde, femeia s-a ales cu întocmirea actelor de sesizare pentru săvârşirea unei fapte susceptibile de a fi infracţiune de „furt”, iar bărbatul cu actele de sesizare pentru săvârşirea unei fapte susceptibile de a fi infracţiune de „lovire sau alte violenţe”.

Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI