MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

20.04.2017 – Bărbat surprins noaptea de jandarmi în curtea Palatului de Justiţie din Galaţi

20.04.2017 – Bărbat surprins noaptea de jandarmi în curtea Palatului de Justiţie din Galaţi

Categorie : Buletine informative

În jurul orei 00:45, jandarmii aflaţi în dispozitiv de pază şi protecţie instituţională la Palatul de Justiţie din Galaţi au observat prin sistemul de supraveghere video cum o persoană de sex bărbătesc escaladează gardul instituţiei şi pătrunde în curtea interioară.

Jandarmii s-au deplasat cu operativitate în zona indicată pe camera de filmat şi au trecut la interceptarea şi imobilizarea persoane în cauză, un bărbat în vârstă de 30 ani.

În urma efectuării percheziţiei corporale, asupra bărbatului au fost găsite mai multe telefoane mobile, o şurubelniţă, un briceag cu lama de 18 cm şi un levier.

Bărbatul a refuzat să facă declaraţii cu privire la motivul prezenţei în curtea interioară a Palatului de Justiţie şi asupra activităţilor pe care intenţiona să le desfăşoare acolo.

Jandarmii i-au întocmit proces verbal de sancţionare contravenţională cu amendă în cuantum de 1.500 lei pentru pătrunderea în sediile autorităţilor publice, cu încălcarea normelor legale de acces, totodată fiind întocmit şi proces verbal de depistare, bărbatul şi bunurile găsite asupra sa fiind predate poliţiştilor, pentru continuarea cercetărilor.


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI