MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

19.11.2019 – Apelantul la 112 s-a dovedit a fi o persoană căutată

19.11.2019 – Apelantul la 112 s-a dovedit a fi o persoană căutată

Categorie : Buletine informative

        Un tânăr din Tecuci a apelat la numărul unic 112 pentru că a fost agresat verbal de către un prieten. Jandarmii au fost surprinşi când l-au verificat pe apelant.

          În jurul orei 14:30, o persoană din Tecuci a apelat numărul unic 112 reclamând faptul că a fost agresat verbal de către un prieten. La faţa locului a fost direcţionat un echipaj de jandarmerie.

          În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit faptul că apelantul intenţiona să organizeze o petrecere cu ocazia zilei de naştere, însă nu s-a înţeles cu unul dintre prieteni în privinţa invitaţilor. Din acest motiv, amicul apelantului, un tânăr în vârstă de 16 ani, i-a adresat injurii şi ameninţat cu acte de violenţă, fapt ce l-a determinat să sune la 112. Totodată, apelantul, în vârstă de 17 ani, fiind verificat de către jandarmi a reieşit că este urmărit, având de executat măsura educativă privativă de libertate de internare într-un centru de reeducare, pentru o perioadă de un an.

          Tânărul de 16 ani care şi-a ameninţat prietenul a fost sancţionat contravenţional de către jandarmi, iar apelantul îşi va petrece ziua de naştere cu alţi invitaţi, de această dată cu cei din centrul de reeducare.      


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI