MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

18.11.2019 – Bucurie readusă unui copil de jandarmi

18.11.2019 – Bucurie readusă unui copil de jandarmi

Categorie : Buletine informative

Astăzi, 18 noiembrie, am putut citi bucuria și deplina recunoștință pe ochii unei familii. Colegii aflați la punctul de control acces în Cazarma Galați au observat un bărbat care trecea pe stradă însoțit de un ciobănesc asiatic ce semăna cu un câine dispărut de la domiciliu încă din data de 15 noiembrie, postarea cu dispariția acestuia fiind deja virală pe Facebook. Bărbatul și câinele au fost opriți la poarta unității până la sosirea persoanelor care au anunțat dispariția acestuia.

          La vederea stăpânilor, Masha, cățelușa de 5 ani, a devenit extrem de bucuroasă, lucru pe care îl putem spune și despre stăpânii ei. Cu ochii în lacrimi și-au îmbrățișat animalul de companie, dar și pe colegii noștri, mulțumindu-le pentru spiritul de observație. Fetița ne spunea că își pierduse orice speranță de a-și revedea cățelul, pe care l-a căutat la toate adăposturile de animale și pe străzile Galațiului.

          Ne bucurăm că am adus fericirea în sânul acestei familii și i-am oferit micuței liniște de sărbătorile care tocmai se apropie. Bărbatul a rămas la jandarmi să dea explicație cu privire la modul prin care „s-a întâlnit” cu Masha.


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI