MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

17.02.2016 – Portofel cu acte şi bani, găsit de o jandarmeriţă la Palatul de Justiţie

17.02.2016 – Portofel cu acte şi bani, găsit de o jandarmeriţă la Palatul de Justiţie

Categorie : Buletine informative

Portofel cu acte şi bani, găsit de o jandarmeriţă la Palatul de Justiţie

Marţi, 16 februarie a.c., în jurul orei 14:00, plt. maj. Urban Iuliana din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi aflată în dispozitiv de protecţie şi ordine publică la Palatul de Justiţie, pe timpul executării serviciului a găsit pe holul situat la parterul instituţiei, un portofel.

În urma verificării conţinutului, colega noastră a observat faptul că în interior se aflau mai multe documente personale şi suma de 750 lei. Totodată, în baza actului de identitate s-a stabilit că proprietarul portofelului este o doamnă în vârstă de 75 ani, din municipiul Brăila. De fapt, colega noastră, observând fotografia din actul de identitate şi-a amintit de posesoarea portofelului întrucât o mai văzuse pe holurile Palatului de justiţie în aceeaşi zi şi chiar a ajutat-o să-şi aranjeze documentele ce trebuiau depuse la registratură.

În timp ce jandarmii completau procesul verbal cu bunurile aflate în portofel şi împrejurările în care a fost găsit, la faţa locului s-a prezentat posesoarea acestuia care a întrebat jandarmii dacă au găsit bunul ei, explicându-le că i-a observat lipsa în momentul în care se afla în staţia de microbuz pentru Brăila. Jandarmii i-au înapoiat portofelul şi i-au recomandat ca pe viitor să aibă grijă de modul în care îşi păstrează şi manipulează actele şi banii.

Femeia a ţinut să mulţumească colegei noastre pentru ajutorul pe care i l-a oferit pe timpul cât aceasta s-a aflat la sediul instituţiei judecătoreşti şi, în deosebi, pentru faptul că i-a găsit şi înapoiat portofelul, având mare nevoie de suma de bani.

Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI