MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

16.08.2017 – A profitat de lipsa proprietarilor de la domiciliu pentru a le fura bucăţi din gard

16.08.2017 – A profitat de lipsa proprietarilor de la domiciliu pentru a le fura bucăţi din gard

Categorie : Buletine informative

Un bărbat de 50 ani, din comuna Smulţi, s-a ales cu dosar penal pentru furtul unor şipci metalice din gardul unei proprietăţi private.

Sâmbătă, 12 august, în jurul orei 17:00, un echipaj de jandarmerie care asigura măsurile de ordine publică pe raza Secţiei 3 Poliţie a observat pe str. Stadionului un bărbat care transporta mai multe bucăţi de şipcă metalică şi care la vederea jandarmilor a încercat să se facă nevăzut printre blocurile din zonă.

Jandarmii au interceptat bărbatul şi l-au întrebat de ce a încercat să evite contactul cu aceştia, de unde are bucăţile de şipcă metalică şi ce intenţionează să facă cu ele. Bărbatul a declarat verbal jandarmilor că intenţiona să se deplaseze la un centru de fier vechi pentru a vinde şipca aflată asupra sa iar în ceea ce priveşte provenienţa acesteia nu a vrut să declare nimic.

În urma verificărilor efectuate jandarmii au stabilit faptul că persoana în cauză profitând de lipsa de la domiciliu a proprietarilor unui imobil situat în str. Stadionului, cât şi de traficul pietonal scăzut în zonă, a început să rupă bucăţi de şipcă metalică din gard cu intenţia de a le valorifica la un centru de fier vechi.

Bărbatul a fost condus la sediul secţiei 3 poliţie unde jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de „furt”, cercetările fiind continuate de către poliţişti. Bunurile găsite asupra acestuia vor fi predate proprietarului imobilului, la întoarcerea acestuia la domiciliu.


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI