MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

16.06.2016 – Viitorii subofiţeri jandarmi în practică la Jandarmeria Galaţi

16.06.2016 – Viitorii subofiţeri jandarmi în practică la Jandarmeria Galaţi

Categorie : Buletine informative

Viitorii subofiţeri jandarmi în practică la Jandarmeria Galaţi

         În perioada 13 iunie – 22 iulie, 4 elevi din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni se vor afla în stagiu de practică la Jandarmeria Galaţi.  

Sunt tineri, ambiţioşi şi dornici de a urma o carieră militară în jandarmerie. Vorbim despre Andreea, Florin, Radu şi Dumitru, patru elevi din anul I ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni care timp de şase săptămâni vor deprinde tainele meseriei de jandarm, în structurile de ordine publică.

Şi cum secretul profesional este bine păstrat, cei patru viitori jandarmi au fost repartizaţi pe lângă cadre cu experiență pe domeniul ordinii publice, care îi vor învăţa adevărata muncă de jandarmerie pentru a completa noţiunile teoretice deprinse în şcoală cu noţiuni practice şi utile meseriei pe care şi-au ales-o. De asemenea, tutorii profesionali îi vor evalua la sfârşitul stagiului de practică, punctând modul de implicare şi dorinţa de a învăţa.

Ne bucurăm că printre cei patru elevi sunt continuatori ai tradiţie de jandarmerie în familie, tatăl Andreei fiind subofiţer în structurile de ordine publică iar fratele lui Florin, subofiţer în structurile de pază şi protecţie instituţională. Acesta este un motiv în plus pentru ca aceşti tineri să se implice mult mai mult în partea de învăţământ şi practică, demonstrând că alegerea făcută de ei a fost una corectă.

Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI