MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

16.06.2016 – Măsuri de ordine publică asigurate de jandarmii la Bacalaureat şi Evaluarea Naţională 2016

16.06.2016 – Măsuri de ordine publică asigurate de jandarmii la Bacalaureat şi Evaluarea Naţională 2016

Categorie : Buletine informative

Măsuri de ordine publică asigurate de jandarmii la Bacalaureat şi Evaluarea Naţională 2016

      Peste 20 de jandarmi gălăţeni vor asigura măsurile de  ordine publică pe timpul desfăşurării examenelor de Bacalaureat şi Evaluare Naţională, sesiunea iunie – iulie 2016.

Cu ocazia desfăşurării examenelor de Bacalaureat şi Evaluare Naţională, jandarmii gălăţeni vor asigura măsurile de ordine publică la centrele zonale de evaluare din municipiile Galaţi şi Tecuci cât şi la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Galaţi.

Pentru examenul de Bacalaureat, jandarmii se vor regăsi în dispozitiv de ordine publică în municipiul Galaţi, în perioada 4 – 16 iulie, la Centrele Zonale de Evaluare de la Seminarul Teologic, Liceul Teoretic „Dunărea” şi Liceul cu Program Sportiv, iar în perioada 4 – 8 iulie, în municipiul Tecuci la Centrele Zonale de Evaluare de la Colegiul Naţional de Agricultură şi Economie, Grup Şcolar „Ovidiu Caledoniu” şi Colegiul Naţional „Calistrat Hogaş”.

Măsuri de ordine publică sunt asigurate şi în perioada 27 iunie – 1 iulie în cele 6 Centre de Evaluare unde se susţine Evaluarea Naţională pentru clasele a VIII-a.

De asemenea, efectivele jandarmeriei gălăţene vor asigura şi protecţia transportului lucrărilor, spre centrele de corectare.

Misiunile jandarmilor sunt de a preveni faptele care ar putea tulbura ordinea, liniştea publică şi desfăşurarea în condiţii optime a examenelor, păstrând un contact permanent cu reprezentanţii instituţiilor de învăţământ, în vederea soluţionării imediate a oricăror incidente care ar putea pune în pericol siguranţa elevilor sau a cadrelor didactice.

Le dorim mult succes elevilor!

 Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI