MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

30.12.2017 – Un bărbat din Galaţi, aflat în arest la domiciliu, surprins la furat dintr-un supermarket

30.12.2017 – Un bărbat din Galaţi, aflat în arest la domiciliu, surprins la furat dintr-un supermarket

Categorie : Buletine informative

Un bărbat în vârstă de 39 ani, din Galați, a avut neşansa să fie surprins de camerele de filmat în timp ce intenţiona să sustragă mai multe bunuri alimentare dintr-un supermarket. Jandarmii veniţi la faţa locului au avut surpriza să aibă în faţă un bărbat care avea aplicată măsura judiciară de arest la domiciliu.

Sâmbătă, 30 decembrie, în jurul orei 18.00, echipajul de jandarmerie aflat în serviciu de patrulare pe raza Secției 3 Poliție Galați a fost direcționat de către dispeceratul secției la un supermarket aflat pe Aleea Comerțului unde agenții de pază au observat, pe camera de filmat, un bărbat care încerca să sustragă diferite bunuri alimentare.

Ajunși la fața locului, jandarmii au preluat bărbatul, reținut de către agenții de pază, iar în urma verificărilor au stabilit că se numește D. Ciprian, în vârstă de 39 ani, din Galați, cu antecedente penale, bărbat care se afla sub măsura judiciară de arest la domiciliu.

Întrebat fiind despre intenția sa și de faptul că a părăsit domiciliu, încălcând astfel interdicția impusă de instanță, bărbatul a declarat verbal jandarmilor că a dorit să sustragă o ciocolată pentru fiica sa și nu s-a gândit nici un moment că va fi prins. Cu toate că bărbatul a declarat că avea intenţia să sustragă doar o ciocolată, în urma controlului corporal, jandarmii au descoperit, la brâu, sub geacă, o pungă căptuşită cu staniol cu care acesta încerca să sustragă mai multe bunuri, cu intenţia de a trece de casa de marcat, fără a le plăti.

Jandarmii l-au condus la sediul secţiei de poliţie unde i-au întocmit proces verbal de depistare, ulterior fiind sesizat Biroul Supraveghere Judiciară din I.P.J. Galaţi. După întocmirea documentelor, bărbatul a fost condus la domiciliul unde avea de executa măsura impusă de către instanţă.


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI