MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

15.11.2016 – Portofel găsit de un jandarm aflat în timpul liber

15.11.2016 – Portofel găsit de un jandarm aflat în timpul liber

Categorie : Buletine informative

Luni, 14 noiembrie, a.c, în jurul orei 15:00, plutonierul major Andrei Lăcrămioara în timp ce se deplasa spre domiciliu a observat în parcarea din fața blocului un portofel căzut printre mașini. Imediat, colega noastră a solicitat sprijinul unui echipaj de jandarmerie în vederea identificării deținătorului.

Ajunși la fața locului, jandarmii gălățeni au identificat un martor în prezența căruia au verificat conținutul portofelului observând că în interiorul acestuia se aflau bani, carduri bancare, acte de identitate, legitimația de serviciu emisă de către o companie IT din Statele Unite ale Americii și un document cu viză permanentă pentru S.U.A.

De asemenea, în portofel a fost găsită și o factură emisă de către un magazin de bricolaj din Galați, factură care în final a condus la proprietarul portofelului, întrucât avea notat la rubrica cumpărător, numărul acestuia de telefon.

Proprietarului i-a fost înapoiat portofelul cu bunurile aflate în interior, acesta mulțumindu-le jandarmilor gălățeni pentru că i-au înapoiat actele pierdute.

lacra


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI