MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

14.02.2019 – „Le port ca să mă apăr! Dar plicurile?”

14.02.2019 – „Le port ca să mă apăr! Dar plicurile?”

Categorie : Buletine informative

Un bărbat în vârstă de 30 a fost surprins de către jandarmi, pe o stradă din municipiul Galaţi, având asupra sa un box, un cuţit şi două plicuri cu o substanţă vegetală.

Joi, 14 februarie, în jurul orei 00:20, un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare pedestră pe raza Secţiei 3 poliţie Galaţi, ajuns în dreptul staţiei de autobuz din cartierul Micro 19, a observat un bărbat care la vederea jandarmilor şi-a schimbat, brusc, direcţia de deplasare. Jandarmii au devenit suspicioşi în momentul în care bărbatul a mărind cadenţa de mers, încercând să se piardă printre blocurile din zonă.

Suspiciunea jandarmilor s-a confirmat după interceptarea acestuia când, în buzunarul drept al gecii a fost găsit un box iar în buzunarul stâng a fost găsit un cuţit tip briceag cu lungimea de 16 cm şi două pliculeţe cu o substanţă vegetală uscată de culoare verzuie, tip muguri. Întrebat despre prezenţa obiectelor găsite asupra lui, acesta a declarat verbal jandarmilor că le poartă pentru a se apăra de „cei care vor să-i facă rău”. Privitor la prezenţa celor două pliculeţe cu substanţa verzuie, găsite în buzunarul gecii, bărbatul a precizat că le-a „găsit pe jos” şi le ţine pentru consum propriu.

Jandarmii i-au întocmit acestuia actele de sesizare, documentele fiind înaintate poliţiştilor din cadrul Secţiei 3 poliţie pentru continuarea cercetărilor.


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI