MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

13.09.2016 – Daruri la începutul anului şcolar

13.09.2016 – Daruri la începutul anului şcolar

Categorie : Buletine informative

Daruri la începutul anului şcolar

 Astăzi 13 septembrie, jandarmii gălățeni împreună cu reprezentanții Carrefour Hipermarket Galați au continuat seria acţiunilor caritabile desfăşurate la începutul fiecărui an şcolar, oferind câte un ghiozdan cu rechizite şcolare şi pachet cu dulciuri unui număr de 50 de elevi ai Şcolii Gimnaziale  „Sf. Cuv. Parascheva” din comuna Smârdan.

Totodată, două familii cu posibilităţi financiare reduse ai căror copii frecventează şcoala gimnazială din localitate au primit câte un pachet consistent cu produse alimentare de bază.

Slt. Cătălin Mircea Bădin – purtător de cuvânt Jandarmeria Galați:Începutul de an școlar reprezintă un moment de bucurie pentru fiecare copil şi părinte, iar atunci când eşti la început de drum, sentimentul este mai puternic şi mai profund. Ne-am dorit ca prin această acţiune, desfăşurată cu sprijinul consistent al Carrefour Hipermarket Galaţi, să sprijinim elevii din două sate învecinate municipiului Galaţi, la începutul acestui an şcolar. Am încercat pe cât posibil să împărţim rechizitele şi dulciurile în mod echitabil între cele două şcoli, cu precădere elevilor din clasele I – IV. Am fost mişcaţi de bucuria cu care copiii au primit pachetele pregătite şi am conştientizat că acţiunea desfăşurată de noi împreună cu reprezentanţii hipermarketului gălăţean se poate înscrie în seria faptelor demne de urmat şi de către alţii, pentru că sunt foarte mulţi copii şi părinţi care au nevoie de sprijin la începutul anului şcolar.”   

 Anamaria Patriche – asistent director Carrefour Hipermaket:Acțiunea de astăzi se înscrie în politica Carrefour de a fi alături de copii și părinți la începutul anului şcolar. După ce în prima zi am oferit daruri unor şcoli din municipiul Galaţi, astăzi am fost alături de jandarmii gălăţeni în comuna Smârdan unde am adus un strop de bucurie pe feţele a 50 de copii din clasele I – IV. Știm că efortul pentru constituirea unui ghiozdan impune o cheltuială mare din partea părinților și de aceea, prin această acţiune caritabilă am încercat să contribuim, cu puţin, la acest efort financiar. Ne bucură nespus de mult faptul că cei mici au apreciat gestul nostru şi s-au bucurat de cadourile primite, fapt ce ne-a motivat să continuăm seria acestor acţiuni şi în alte localităţi.

Reprezentanţii jandarmeriei Galați împreună cu cei ai Carrefour Hipermarket Galați se vor deplasa şi în data de 14 septembrie la Şcoala Gimnazială „Mihail şi Gavril” din satul Mihail Kogălniceanu, unde vor continua seria acţiunilor caritabile, oferind daruri de început de an şcolar elevilor cu posibilităţi financiare reduse şi pachete cu produse alimentare de bază la alte două familii nevoiaşe ai căror copii sunt elevi ai şcolii din localitate.

Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI