MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

13.08.2018 – Jandarmii gălăţeni au identificat rapid autorul unei agresiuni

13.08.2018 – Jandarmii gălăţeni au identificat rapid autorul unei agresiuni

Categorie : Buletine informative

Un bărbat din Tîrgu Bujor a fost tăiat pe abdomen de partenerul de pahar, în urma unui conflict spontan. 

Miercuri, 12 septembrie, a.c, în jurul orei 20:00, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de menţinere a ordinii publice pe raza oraşului Tîrgu Bujor a fost direcţionat de către dispecerul de serviciu al poliţie la un bar din localitate unde era semnalat un scandal.

La faţa locului, jandarmii au aflat că în urma unui scandal produs între doi clienţi ai barului, amândoi aflaţi în stare de ebrietate, unul dintre aceştia a fost tăiat pe abdomen cu un cutter iar agresorul şi persoana vătămată, plină de sânge, au părăsit terasa barului îndreptându-se în direcţii diferite. Conform descrierilor făcute, jandarmii au identificat persoana vătămată, în vârstă de 45 ani, în faţa unui cabinet stomatologic unde medicul încerca să-i oprească sângerarea. La faţa locului a sosit şi un echipaj medical de urgenţă, chemat de către medicul stomatolog.

Agresorul, în vârstă de 39 ani, din localitate, a fost identificat de către jandarmi într-un bar situat în apropierea locului producerii incidentului. Acesta a recunoscut în faţa jandarmilor că el a agresat persoana vătămată, prezentând, totodată, şi obiectul cu care a produs agresiunea. Întrebat despre motivul care a condus la conflictul dintre cei doi, agresorul a declarat verbal jandarmilor că între aceştia exista o stare de tensiune mai veche, datorită unor neînţelegeri, iar pe fondul consumului excesiv de alcool şi într-un acces de furie a izbucnit un conflict spontan.

Persoana vătămată a fost transportată la spital, iar agresorul a fost condus de către jandarmi la sediul Poliţiei unde a fost întocmit procesul verbal de sesizare. Agresorul şi documentele întocmite de către jandarmi au fost înaintate poliţiei pentru continuarea cercetărilor.


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI