MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

13.02.2019 – Depistată cu bunuri sustrase dintr-un supermarket

13.02.2019 – Depistată cu bunuri sustrase dintr-un supermarket

Categorie : Buletine informative

O femeie în vârstă de 42 ani, din comuna Drăguşeni a fost depistată de jandarmii tecuceni cu bunuri alimentare sustrase dintr-un supermarket din municipiul Tecuci.

Marţi, 12 februarie, în jurul orei 12:30, un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare pe raza municipiului Tecuci a fost direcţionat de către Dispeceratul Poliţiei la un supermarket din localitate unde a fost semnalat faptul că o femeie a încercat să treacă de casa de marcat, fără a achita contravaloare unor bunuri alimentare.     

În urma verificărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că femeia, în timp ce se afla la cumpărături a sustras mai multe bunuri alimentare cu intenţia de a trece de casa de marcat, fără a le achita. Astfel, bunurile au fost ascunse în buzunarele de la îmbrăcăminte, valoarea lor ridicându-se la suma de 96,03 lei. Aspra femeii au fost decoperite:

– 3 buc. „BULBI STARSEM” în valoare totală de 14,97 lei;

– 1 buc. cașcaval 500gr. în valoare de 12,59 lei;

– 1 buc. cremă față „Nivea” în valoare de 18,49 lei;

– 2 buc. șuncă 650 gr. în valoare totală de 49,98 lei.

Bunurile au fost recuperate şi predate angajaţilor supermarketului iar femeii i-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de furt.


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI