MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

11.05.2018 – Scandal într-un cartier din Galați, aplanat de jandarmi și polițiști

11.05.2018 – Scandal într-un cartier din Galați, aplanat de jandarmi și polițiști

Categorie : Buletine informative

Vineri, 11 mai, în jurul orei 1920, echipajul de jandarmeria aflat în serviciu pe raza Secției 3 Poliție Galați a fost direcționat de către Dispeceratul secției de poliție în zona blocurilor G din cartier Micro 19 unde era semnalat un scandal între mai multe persoane. De asemenea, în sprijinul jandarmilor a fost direcționat și un echipaj mixt format dintr-un polițist și un jandarm.

Ajunși la fața locului, jandarmii au observat un bărbat, în vârstă de 27 ani, care prezenta o plagă tăiată la mâna stângă motiv pentru care s-a solicitat prezența unui echipaj medical de urgență. În timp ce încercau să identifice autorul, jandarmii au observat, la intrarea în scara de bloc, o lamă de cuțit cu lungimea de 15 cm, care prezenta urme de sânge și care a fost ridicată pentru verificări. Din indicațiile date jandarmilor de către locatari, aceștia au aflat că persoana bănuită că ar fi lovit, cu ajutorul unui  cuțit, se ascunde într-un apartament din blocul vecin. În apartamentul indicat de către vecini, jandarmii au găsit, întins pe pat, un bărbat în vârstă de 32 ani care prezenta o plagă tăiată la nivelul abdomenului și care era incoerent în exprimare. Dat fiind situația de fapt, jandarmii au solicitat prezența unui echipaj SMURD pentru transportul bărbatului la unitatea medicală. Proprietarii apartamentului au declarat verbal jandarmilor că în timp ce se aflau în casă au auzit o bubuitură puternică în ușă iar când au deschis-o un bărbat a căzut în interiorul locuinței acestora. Proprietarii l-au ridicat de jos și l-au întins pe pat, încercând să-i oprească hemoragia până la venirea echipajului medical de urgență.

Jandarmii împreună cu polițiști au identificat persoanele implicate în scandal și le-au condus la sediul secției de poliție pentru continuarea cercetărilor.

În cauză, jandarmii au întocmit proces verbal de sesizare cercetările fiind continuate de către polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Galați.


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI