MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

11.02.2016 – Pliculeţe cu substanţe vegetale suspecte, depistate de jandarmi

11.02.2016 – Pliculeţe cu substanţe vegetale suspecte, depistate de jandarmi

Categorie : Buletine informative

Pliculeţe cu substanţe vegetale suspecte, depistate de jandarmi

 Trei tineri au fost depistați de către jandarmii gălățeni cu mai multe pliculețe cu substanțe vegetale suspecte.

            Miercuri, 10 februarie, a.c., în jurul orei 18:00, un echipaj de jandarmerie care asigura măsurile de ordine publică pe raza Secției 5 Poliție, ajuns în zona Bariera Traian a observat un grup de trei tineri care la vederea oamenilor legii au fugit în direcții diferite.

            Având în vedere situația dată, jandarmii a procedat la somarea celor în cauză, ulterior la urmărirea şi prinderea lor, iar în urma legitimării s-a constata faptul că aceștia au vârstele cuprinse între 16 ani și 19 ani.

            Întrebați fiind de motivul pentru care au fugit la vedere jandarmilor, tinerii au declarat verbal că s-au speriat. Datorită comportamentului suspect afișat, jandarmii au trecut la efectuarea percheziției corporale, ocazie cu care au depistat ascunse în buzunarul interior de la geacă mai multe pliculețe care conțineau o substanță vegetală și o rolă cu foițe pentru confecționarea unor țigări rulate.

            În cauză, jandarmii au întocmit actele de sesizare, acestea fiind înaintate poliției, pentru continuarea cercetărilor și stabilirea conținutului aflat în pliculețe.

Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI