MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

10.01.2020 – Jandarmii i-au găsit bicicleta furată, în aceeaşi zi

10.01.2020 – Jandarmii i-au găsit bicicleta furată, în aceeaşi zi

Categorie : Buletine informative

Când a ieşit dintr-un magazin pentru piese de biciclete, unde intrase de cinci minute, un bărbat din Galaţi a sesizat că bicicleta i-a fost furată. Un tânăr în vârstă de 17 ani, din comuna Matca, aflat în Galaţi, a fost prins de jandarmi şi s-a ales cu dosar penal pentru furtul bicicletei. Tânărul a recunoscut fapta.

Joi, 9 ianuarie a.c., echipajul de jandarmerie aflat în misiune de menţinere a ordinii publice pe raza Secţiei 3 poliţie a fost sesizat de către un bărbat în vârstă de 40 ani că în timp ce se afla în zona Micro 19 persoane necunoscute i-au sustras bicicleta. Jandarmii l-au îndrumat pe bărbat către sediul secţiei de poliţie unde să depună o sesizare scrisă.

În timp ce îşi executau misiunea, jandarmii au observat un tânăr care pedala pe o bicicletă ce corespundea descrierilor primite de la păgubit. Interceptat, tânărul a declarat că bicicleta îi aparţine, însă, jandarmii l-au invitat la sediul poliţiei pentru a lămuri acest aspect. În sediul secţiei de poliţie a fost observată şi persoana păgubită care şi-a recunoscut bunul furat, iar biciclistul de ocazie a recunoscut comiterea faptei precizând că intenţiona să vândă bicicleta pentru a face rost de bani.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de furt, bicicleta fiind restituită posesorului de drept.

În ultimele luni, jandarmii gălăţeni au depistat cinci autori de furturi de biciclete, pe baza unor postări făcute de către cetăţeni pe pagini de socializare.


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI