MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

09.05.2019 – Corp uman aflat în descompunere, găsit de jandarmi

09.05.2019 – Corp uman aflat în descompunere, găsit de jandarmi

Categorie : Buletine informative

Astăzi, 9 mai, a.c., un echipaj de jandarmerie care participa, alături de un executor judecătoresc şi reprezentanţi ai primăriei, la executarea silită a unui debitor al Primăriei municipiului Galaţi, la o adresă din cartierul Micro 19, a sesizat un uşor miros înţepător care ieşea din apartamentul care urma să fie executat. Întrucât la adresă nu a răspuns nimeni, cu ajutorul unor lucrători ai societăţii de salubritate, s-a spart uşa apartamentului.

În momentul în care au pătruns în locuinţă, jandarmii şi reprezentantul primăriei au observat un corp uman, învelit cu o folie din plastic, aflat într-o stare avansată de descompunere, observându-se bucăţi mari din tibie şi membrele superioare. Jandarmii au anunţat, imediat, Secţia 3 Poliţie care a trimis la faţa locului un echipaj criminalistic. Locatarii persoanei care locuia în apartament au declarat că nu şi-au mai văzut vecinul de aproximativ 2 ani şi au crezut că este plecat din ţară.

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la Medicina Legală, iar cercetările sunt continuate de către poliţişti, pentru a se stabili împrejurările şi cauza decesului.


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI