MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

08.08.2017 – Surprinse în timp ce furau dintr-un magazin de îmbrăcăminte

08.08.2017 – Surprinse în timp ce furau dintr-un magazin de îmbrăcăminte

Categorie : Buletine informative

Trei femei s-au ales cu dosar penal pentru furtul unor obiecte vestimentare, dintr-un magazin cu produse second hand din municipiul Galaţi.

Marţi, 8 august, a.c., în jurul orei 13:30, un echipaj de jandarmerie care asigura măsurile de ordine publică pe raza Secţiei 3 Poliţie, în timp ce se deplasa pe itinerariul de patrulare a observat într-un magazin cu obiecte vestimentare second hand, situat în cartier Micro 19, la intersecţia str. Oţelarilor cu str. Stadionului, o agitaţie în jurul magazinului şi în interiorul acestuia.

Echipajul de jandarmi a intrat în interiorul societăţii comerciale, cu intenţia de a întreba angajaţii dacă au probleme, moment în care au observat că, pe jos, la picioarele a trei femei sunt mai multe obiecte de îmbrăcăminte. În acel moment, la echipajul de jandarmi a venit şi proprietarul magazinului care a spus oamenilor legii că a observat cele trei femei, pe camera de filmat a magazinului, în timp ce ascundeau sub fuste mai multe haine.

Din verificările efectuate de către jandarmi a rezultat faptul că femeile, cu vârstele cuprinse între 22 ani şi 30 ani, toate domiciliate fără forme legale în municipiul Brăila şi cu antecedente penale au intrat în interiorul magazinului cu intenţia de a sustrage mai multe obiecte vestimentare, sperând că nu vor fi observate.

Jandarmii au condus femeile la sediul Secţiei 3 poliţiei unde le-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de către poliţişti.


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI