MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

08.02.2016 – Sancţionat pentru scandal provocat la Spitalul Judeţean din Galaţi

08.02.2016 – Sancţionat pentru scandal provocat la Spitalul Judeţean din Galaţi

Categorie : Buletine informative

Sancţionat pentru scandal provocat la Spitalul Judeţean din Galaţi

 Un bărbat din Galați a fost sancționat de către jandarmi pentru provocarea de scandal în incinta Unității de Primire Urgență a Spitalului Județean Galați.

Luni, 08 februarie, a.c. un echipaj de jandarmerie care asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe raza Secției 3 Poliție a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că în incinta U.P.U. din Spitalul Județean Galați se află o persoană care provoacă scandal.

Ajunși la fața locului, jandarmii au observat o persoană care se manifesta violent și amenința personalul medical, motiv pentru care au intervenit în vederea aplanării conflictului. În urma legitimării și a verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit faptul că bărbatul, în vârstă de 28 ani, din comuna Braniștea, pe fondul unui conflict spontan intervenit între el și un asistent medical pe motivul că cel din urmă se uită prea insistent, bărbatul a început să adreseze injurii, să lovească în aparatele medicale și să strige.

            Jandarmii l-au sancţionat cu amendă în cuantum de 600 lei, pentru „proferarea de injurii și expresii jignitoare, ameninţări cu acte de violenţă” și „provocarea de scandal, în locuri sau localuri publice”, conform prevederilor legii 61/1991.

Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI