MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

08.01.2020 – Rezultatele misiunilor organizate de Jandarmeria Galaţi, cu ocazia Crăciunului, a Anului Nou şi a Bobotezei

08.01.2020 – Rezultatele misiunilor organizate de Jandarmeria Galaţi, cu ocazia Crăciunului, a Anului Nou şi a Bobotezei

Categorie : Buletine informative

La finalul sărbătorilor de iarnă, Jandarmeria Galaţi prezintă bilanţul misiunilor executate în perioada 24 decembrie 2019 – 7 ianuarie 2020.

Pe linia măsurilor de ordine publică desfăşurate cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Jandarmeria Galaţi a executat 228 misiuni de ordine publică pentru care a angrenat 500 de jandarmi.

12 infracţiuni cu 19 autori depistaţi au fost faptele de natură penală constatate de către echipajele de jandarmerie şi echipajele de ordine publică formate din poliţişti şi jandarmi. Actele penale întocmite au vizate comiterea infracţiunilor de furt, violenţă în familie, deţinere de substanţe psihoactive, operaţiuni cu obiecte pirotehnice, tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire şi alte violenţe.  

Cele 44 de sancţiuni contravenţionale aplicate au însumat o valoare de 23.300 lei, iar majoritatea proceselor verbale întocmite au vizat încălcarea normelor de convieţuire socială, dar şi apelarea nejustificată a numărului unic 112.  


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI