MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

07.02.2020 – Depistată cu bunuri sustrase dintr-un supermarket

07.02.2020 – Depistată cu bunuri sustrase dintr-un supermarket

Categorie : Buletine informative

O femeie în vârstă de 21 ani, din com. Brăhăşeşti a fost depistată de jandarmii tecuceni cu bunuri alimentare sustrase dintr-un supermarket din municipiul Tecuci.

Un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare pe raza municipiului Tecuci a fost direcţionat de către Dispeceratul Poliţiei la un supermarket din localitate unde a fost semnalat, faptul că o femeie  a încercat să treacă de casa de marcat, fără a achita contravaloarea unor articole vestimentare.        

În urma verificărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că femeia, în timp ce se afla la cumpărături a sustras mai multe articole vestimentare cu intenţia de a trece de casa de marcat, fără a le achita. Astfel, bunurile au fost ascunse sub îmbracămintea acesteia, valoarea lor ridicându-se la suma de 43,97 lei. Asupra femeii au fost descoperite doua tricouri şi trei perechi se şosete. Bunurile au fost recuperate şi predate angajaţilor supermarketului iar femeii i-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de furt.


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI