MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

06.11.2017 – Tânăr găsit de jandarmi cu substanţe interzise asupra sa

06.11.2017 – Tânăr găsit de jandarmi cu substanţe interzise asupra sa

Categorie : Buletine informative

Un bărbat din Galaţi, în vârstă de 27 ani, a fost depistat de jandarmii gălăţeni având asupra sa mai multe substanţe vegetale interzise.

În data de 3 noiembrie, a.c., în jurul orei 21:50, un echipaj de jandarmerie, care asigura măsurile de ordine publică pe raza Secţiei 3 Poliţie, a observat pe drumul de acces către Plaja Dunărea un autoturism oprit într-o zonă slab iluminată. În momentul în care s-au apropiat de autovehicul, jandarmii au observat că pe locul şoferului se află un bărbat ce părea că se odihneşte. Crezând că persoana în cauză se simte rău, jandarmii i-au bătut în geam, iar în momentul în care bărbatul a deschis uşa autoturismului, din interior, a început să emane un miros puternic, ce părea a proveni din fumatul de substanţe interzise. De asemenea, bărbatul avea un comportament dezorientat, neştiind unde se află şi ce oră este.

În continuare, jandarmii au trecut la controlul autovehiculului ocazie cu care, într-un rucsac, aflat pe bancheta din faţă, au fost găsite trei punguliţe ce conţineau o substanţă vegetală, de culoare verde-maronie, o cutie metalică şi o cutie cu foiţe folosite la confecţionarea ţigaretelor.

Fiind întrebat despre cele găsite asupra sa, bărbatul a declarat verbal că le-a achiziţionat de la un necunoscut şi le folosea pentru consum propriu.

Jandarmii l-au condus la sediul Secției 3 Poliţie unde au întocmit actele de sesizare, cercetările fiind continuate de către poliţişti.


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI