MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

06.09.2016 – De dorul tatălui a distrus uşa de la Morga

06.09.2016 – De dorul tatălui a distrus uşa de la Morga

Categorie : Buletine informative

De dorul tatălui a distrus uşa de la Morga

        Doi bărbaţi din Galaţi s-au ales cu dosar penal pentru distrugerea uşii de la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Galaţi.

Luni, 5 septembrie, a.c., în jurul orei 23:10, un echipaj de jandarmerie care asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică pe raza Secţiei 3 poliţie a fost direcţionat de către Dispeceratul poliţiei la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi unde era semnalat un scandal în incinta secției Anatomie Patologica (morga).

Ajunşi la faţa locului, jandarmii i-au identificat numiţii F. Amar de 43 ani şi C. Mitea de 35 ani, ambii din Galaţi. Din verificările efectuate, jandarmii au stabilit faptul că cei doi bărbaţi au pătruns în incinta secţiei de Anatomie Patologică prin forţarea şi distrugerea uşii de acces, la faţa locului fiind observate urme de forţare a sistemului de închidere, mai multe bucăţi de gresie spartă precum şi o targă metalică aflată pe holul secţiei cu care se presupune că a fost lovită uşa de acces în morga.

 Despre cele întâmplate, numitul F. Amar a declarat jandarmilor că a dorită să intre în morga cu intenţia de a-şi plânge tatăl şi a-şi lua rămas bun de la acesta. La rândul său, numitul C. Mitea a declarat jandarmilor că a pătruns în secţia spitalului pentru a-şi lua vărul îndurerat şi a-l conduce acasă.

În cauză au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea unei fapte susceptibile de a fi infracţiune de „distrugere”, cercetările fiind continuate de către Secţia 3 Poliţie Galaţi.

Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI