MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

04.08.2017 – Lovit în cap în timp ce își aștepta soția

04.08.2017 – Lovit în cap în timp ce își aștepta soția

Categorie : Buletine informative

Un bărbat din Tecuci în vârstă de 39 ani s-a ales cu dosar penal pentru lovire.

Vineri, 4 august, a.c., în jurul orei 16:00, un echipaj de jandarmerie care asigura măsurile de ordine publică pe raza municipiului Tecuci a fost sesizat prin Apel Unic 112 despre faptul că în zona fabricii de mobilă, din localitate, un bărbat a fost lovit cu un topor în cap.

Ajunși la fața locului jandarmii au identificat apelantul și persoanele implicate în conflict. De asemenea, la locul producerii agresiunii a ajuns și un echipaj medical pentru preluarea persoanei vătămate.

Din verificările efectuate de către jandarmi și din declarația verbală a agresorului a rezultat faptul că cei doi s-au întâlnit în zona unității economice, unde își așteptau soțiile să iasă de la serviciu, și pe fondul unor neînțelegeri mai vechi legate de vânzarea unui autoturism, între aceștia s-a iscat o ceartă urmată de amenințări cu acte de violență. Agresorul s-a deplasat la portbagajul autoturismului de unde a luat o secure cu care a lovit partea vătămată, un bărbat în vârstă de 32 ani, în cap, ulterior aruncând-o în vegetația din zonă.

Victima fost transportată la spitalul municipal din Tecuci iar agresorul, împreună cu obiectul agresiunii, a fost condus la sediul Poliției Municipiului Tecuci unde jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea unei fapte susceptibile de a fi infracțiune de lovire, cercetările fiind continuate de către polițiști.


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI