MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

04.04.2017 – Surprins pe geamul fostei iubite

04.04.2017 – Surprins pe geamul fostei iubite

Categorie : Buletine informative

Un bărbat din Galați în vârstă de 32 ani, îndrăgostit nebuneşte de fosta iubită s-a ales cu dosar penal pentru distrugere şi violare de domiciliu.

Duminică, 2 aprilie, a.c., în jurul orei 01:00, un echipaj de jandarmerie care asigura măsurile de ordine publică pe raza Secției 3 Poliție a fost direcționat de către dispeceratul secției, în str. Laminoriştilor unde o femeie anunţase prin apel unic 112 faptul că un bărbat bate cu insistenţă în uşa apartamentului.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au observat la geamul băii apartamentului în cauză, situat la parterul blocului, un bărbat intrat pe jumătate în interiorul imobilului. Imediat, jandarmii au trecut la imobilizarea persoanei în cauză şi identificarea acestuia, stabilind că se numeşte F. Cristian de 32 ani, din Galaţi.

Din verificările efectuate de către jandarmi a reieşit faptul că, bărbatul este fostul iubit al reclamantei şi a încercat să intre în apartament pe geamul de la baie deoarece femeia nu i-a deschis uşa locuinţei. Totodată, jandarmii au constatat că uşa apartamentului prezenta urme de distrugere în partea de jos.

Despre motivul „descinderii nocturne” a tânărului îndrăgostit, acesta a declarat verbal oamenilor legii că încă îşi iubeşte fosta prietenă în vârstă de 18 ani şi nu poate accepta faptul că femeia nu mai vrea să aibă o relaţie cu el. Cât despre modalitatea aleasă de a pătrunde în locuinţă pentru a-şi spune oful, bărbatul a precizat verbal că „uşa nu s-a deschis, fiind închisă bine” şi datorită spiritului său de observaţie a văzut o oportunitate prin a pătrunde pe geamul de la baie, numai că, jandarmii i-au stricat planul de recucerire a fostei iubite.

Pentru aventura nocturnă, bărbatul în loc să se aleagă cu o împăcare, s-a ales cu întocmirea actelor de constatare pentru două fapte susceptibile de a fi infracţiuni de „distrugere” şi „violare de domiciliu”, cercetările fiind continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Galaţi.


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI