MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

03.12.2019 – Bilanţ de sărbători

03.12.2019 – Bilanţ de sărbători

Categorie : Buletine informative

Pentru a oferi un climat de ordine publică propice bunei desfăşurări a manifestărilor culturale, sportive, artistice şi religioase ce s-au derulat în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie, jandarmii gălăţeni au fost prezenţi zilnic în stradă prin patrule de jandarmerie sau patrule mixte, poliţist-jandarm.     

La finalul celor 79 de manifestări sportive, culturale, religioase şi artistice desfăşurate cu ocazia Zilelor Sfântului Apostol Andrei şi a Zilei Naţionale a României, jandarmii gălăţeni pot spune că au asigurat condiţiile de normalitate pentru ca cetăţenii să se simtă în siguranţă, neînregistrându-se incidente deosebite.  

130 de jandarmi au fost prezenți zilnic în zona desfășurării manifestărilor publice din această perioadă, având ca principală misiune siguranța cetățenilor, prevenirea faptelor antisociale și protejarea bunurilor publice și private.

Jandarmii au intervenit și au acordat sprijin cetățenilor în urma a 9 apeluri 112 sau prin dispeceratul jandarmeriei. De asemenea, au aplicat 15 amenzi, în cuantum de 5.700 lei şi 3 avertismente scrise, pentru proferarea de injurii, ameninţări cu acte de violenţă, participarea la scandal în locuri publice, refuz de legitimare.


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI