MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

03.05.2019 – Rezultatele misiunilor organizate de Jandarmeria Galaţi, cu ocazia Sfântului Paşte şi a Sărbătorii de 1 Mai

03.05.2019 – Rezultatele misiunilor organizate de Jandarmeria Galaţi, cu ocazia Sfântului Paşte şi a Sărbătorii de 1 Mai

Categorie : Buletine informative

La finalul minivacanţei de Paște şi 1 Mai, Jandarmeria Galaţi prezintă bilanţul misiunilor executate în perioada 26 aprilie 2019 – 2 mai 2019.

Pe linia măsurilor de ordine publică desfăşurate cu ocazia minivacanţei de Paşte şi 1 Mai, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Dunărea de Jos” Galaţi a organizat şi executat un număr de 78 misiuni pentru  asigurarea şi de menţinere a ordinii publice în zona de competenţă teritorială, apărarea drepturilor cetăţenilor şi protecţia acestora, apărarea proprietăţii publice şi private, prevenirea şi combaterea faptelor de natură contravenţională şi penală, angrenând un număr total de aproximativ 200 jandarmi.

Astfel, jandarmii gălăţeni au răspuns la 22 de apeluri venite prin SNUAU 112 şi au aplicat un număr de 31 sancţiuni contravenţionale pentru proferarea de injurii, ameninţări cu acte de violenţă, participarea la scandal, refuzul de legitimare şi lăsarea fără supraveghere a animalelor periculoase. Dintre acestea, 25 de sancţiuni au fost amenzi, în cuantum de 16.750 lei, iar 6 sancţiuni au fost avertismente.

De asemenea, pe timpul desfăşurării misiunilor specifice jandarmeriei cât şi în cooperare cu poliţia au fost constatate 6 infracţiuni de gestiune frauduloasă, furt, lovire şi alte violenţe, violenţă în familie, ameninţare şi distrugere, în acest sens întocmindu-se actele de sesizare pentru 3 autori.


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI