MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

02.08.2018 – Cei mai tineri jandarmi şi-au început activitate

02.08.2018 – Cei mai tineri jandarmi şi-au început activitate

Categorie : Buletine informative

Şapte tineri absolvenţi ai şcolilor militare de subofiţeri jandarmi au fost repartizaţi la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Dunărea de Jos” Galaţi. 

Odată cu absolvirea şcolii militare de jandarmi, cei mai tineri subofiţeri din Jandarmeria Română au fost repartizaţi la unităţile teritoriale unde vor întineri efectivele existente. Astfel, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Dunărea de Jos” Galaţi au fost numiţi în prima funcţie şapte sergenţi majori, absolvenţi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni.

Cei mai tineri jandarmi vor întări dispozitivele de ordine publică cât şi cele de pază şi protecţie instituţională fiind repartizaţi atât în Galaţi cât şi în Tecuci şi Târgu Bujor.

Cu această ocazie, colonelul Dănuţ Vasilică, inspectorul şef al Jandarmeriei Galaţi le-a urat bun venit în rândul efectivelor noastre, precizând că, a sosit momentul ca aceştia să pună în practică cunoştinţele acumulate în perioada anilor de studii, demonstrându-și astfel abilităţile şi calităţile pentru care s-au pregătit. Totodată, inspectorul şef a ţinut să precizeze că, realitatea din stradă este diferită faţă de cea cu care au fost obişnuiţi în perioada de pregătire, motiv pentru care i-a îndemnat să dea dovadă de tact, solicitudine la sesizările cetăţenilor, demnitate şi prestanţă şi cel mai important, să ducă mai departe cu cinste şi onoare tradiţia de arme a Jandarmeriei Române. 

Ca orice proaspăt absolvent, cei şapte colegi ai noştri vor urma un program de integrare profesională sub îndrumarea tutorilor profesionali, program ce va cuprinde o prezentare a atribuţiilor prevăzute în fişa postului, a procedurilor specifice, a eticii şi deontologiei profesionale, a regulilor pe linie de informaţii clasificate cât şi alte activităţi necesare integrării mai uşoare în rândurile cadrelor noastre.

Le urăm, noilor colegi, bun venit în rândul nostru şi îi asigurăm de tot sprijinul pentru îndeplinirea cu succes şi în condiţii de siguranţă a misiunilor încredinţate.


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI