MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

02.08.2016 – Pregătiţi pentru misiune în slujba cetăţeanului

02.08.2016 – Pregătiţi pentru misiune în slujba cetăţeanului

Categorie : Buletine informative

Pregătiţi pentru misiune în slujba cetăţeanului  

        Trei tineri absolvenţi ai şcolilor militare au fost repartizaţi la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi.   

Odată cu absolvirea academiei şi a şcolilor militare, cei mai tineri ofiţeri şi subofiţeri din Jandarmeria Română au fost repartizaţi la unităţile teritoriale unde vor întineri efectivele existente. Astfel, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi au fost numiţi în prima funcţie, un ofiţer, absolvent al Academiei de Poliţie „Al. I. Cuza” Bucureşti – Facultatea de Poliţie, specializarea Jandarmerie şi doi subofiţeri, absolvenţi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Al. Ghica” Drăgăşani şi Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni.

Cu această ocazie, colonelul Dănuţ Vasilică, inspectorul şef al Jandarmeriei Galaţi le-a urat bun venit în rândul efectivelor noastre, precizând că, a sosit momentul ca aceştia să pună în practică cunoştinţele acumulate în perioada anilor de studii, demonstrându-și astfel abilităţile şi calităţile pentru care s-au pregătit. Totodată, inspectorul şef a ţinut să precizeze că, realitatea din stradă este diferită faţă de cea cu care au fost obişnuiţi în anii de pregătire, motiv pentru care i-a îndemnat să dea dovadă de tact, solicitudine la sesizările cetăţenilor, demnitate şi prestanţă şi cel mai important, să ducă mai departe cu cinste şi onoare tradiţia de arme a Jandarmeriei Române.

  Ca orice proaspăt absolvent, cei patru colegi ai noştri vor urma un program de integrare profesională sub îndrumarea tutorilor profesionali, program ce va cuprinde o prezentare a atribuţiilor prevăzute în fişa postului, a procedurilor specifice, a eticii şi deontologiei profesionale, a regulilor pe linie de informaţii clasificate cât şi alte activităţi necesare integrării mai uşoare în rândurile cadrelor noastre.

Le urăm noilor colegi, bun venit în rândul nostru şi îi asigurăm de tot sprijinul pentru îndeplinirea cu succes şi în condiţii de siguranţă a misiunilor încredinţate.

Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI