MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

02.04.2019 – Două ore de Jandarmerie la Școala Gimnazială „Iorgu Iordan” din Tecuci

02.04.2019 – Două ore de Jandarmerie la Școala Gimnazială „Iorgu Iordan” din Tecuci

Categorie : Buletine informative

Astăzi, 2 aprilie, jandarmii Detașamentului 4 Tecuci au „descins” la Școala Gimnazială „Iorgu Iordan” din municipiul Tecuci, nu pentru a executa un act procedural, ci pentru a le prezenta celor mici câteva dintre tainele meseriei de jandarm. Pe chipurile lor se putea citi bucuria revederii jandarmilor și entuziasmul cu care l-au așteptat pe OLIF, ciobănescul german, deja vedetă a Jandarmeriei Galați.

Chiar dacă armele prezentate sunt interesante pentru un copil, putem spună că atracția zilei a constituit-o OLIF, aplaudat și încurajat de către copii atunci când a prins și doborât un presupus hoț. După prezentarea tehnicii de intervenție și a exercițiului executat de către cuplul canin a urmat o sesiune lungă de fotografii și întrebări, cărora le-am făcut față destul de greu.

Activitatea se înscrie în cadrul manifestărilor pregătite de Jandarmeria Galați pentru a celebra 169 de ani de la atestarea documentară a Jandarmeriei Române.

Mâine, 3 aprilie, copiii sunt așteptați la sediul Jandarmeriei Galați, din strada Traian nr.451 unde le promitem momente de distracție, maxime.     


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI