MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

02.02.2020 Sfâșiat de un pitbull

02.02.2020 Sfâșiat de un pitbull

Categorie : Buletine informative

Până la sosirea ambulanței, jandarmii gălățeni împreună cu doi trecători au acordat primul ajutor unui bărbat care avea o plagă deschisă la picior.  

Sâmbătă seara, în jurul orei 21:30, un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secției 3 poliție Galați a observat în fața unui cazinou aflat pe strada Oțelarilor un grup de persoane lângă care se afla un bărbat căzut.

Jandarmii s-au apropiat moment în care au observat un bărbat, de aproximativ 50 ani,  căzut pe asfalt, lângă acesta fiind un grup de trei tineri care se chinuiau să îi oprească hemoragia de la picior. În spatele bărbatului, pe trotuar, jandarmii au observat urme de sânge și i-au întrebat pe cei prezenți ce s-a întâmplat. Niciunul dintre tineri cât și persoana agresată nu au dorit să dea detalii despre cele petrecute.

Până la sosirea echipajului medical de urgență, jandarmii și doi trecători au improvizat un garou pe care l-au aplicat pe piciorul bărbatului, pentru a-i opri sângerarea, plaga fiind între gambă și gleznă. Martorii și persoana agresată susţin că plaga se datorează unei muşcături de la un câine de luptă din rasa pitbull, nu au dorit să depună plângere și nu au dat alte detalii privind producerea incidentului, ori dacă câinele a fost sau nu asmuțit de către proprietar sau alte persoane. Rămâne de văzut ce va constata personalul medical, dacă plaga este sau nu produsă de mușcătura unui câine.


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI