MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN GALAȚI
"D u n ă r e a    de    J o s"

01.08.2018 – 30 de jandarmi gălăţeni avansaţi la termen

01.08.2018 – 30 de jandarmi gălăţeni avansaţi la termen

Categorie : Buletine informative

Miercuri, 1 august a.c, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi a avut loc festivitatea de avansare în gradul următor, la termen, a unui număr de 30 de jandarmi dintre care 4 ofiţeri şi 26 subofiţeri, după ce în cursul acestui an au împlinit ori împlinesc stagiul minim în grad şi îndeplinesc celelalte condiţii prevăzute de regulamentele militare. 

Conform Legii 80/1995 privind statutul cadrelor militare, „gradul militar este un drept al titularului şi reprezintă recunoaşterea în plan social a calităţii de cadru militar.”

Dintre cei patru ofiţeri, trei au fost avansaţi la gradul de maior şi un ofiţer la gradul de locotenent. De asemenea, 11 subofițeri au fost avansaţi la gradul de plutonier adjutant şef, 11 subofiţeri la gradul de plutonier adjutant, 2 subofiţeri la gradul de plutonier major şi 2 subofiţeri la gradul de plutonier.

Inspectorul şef, colonel Vasilică Dănuţ a ţinut să aprecieze parcursul profesional al tuturor celor avansaţi, ca o încununare a muncii depuse până în prezent, atât în slujba Jandarmeriei cât şi a cetăţeanului.

Îi felicităm pe colegii noştri şi le urăm un tradiţional: La mai mare!


    fiep           eurogendfor  anticoruptie MAI  apel 112  schengen  solvit  SIS II  CNAI